werken bij CampKidz Recreatie

Vacatures

Kijk hier voor de actuele vacatures bij CampKidz Recreatie. CampKidz Recreatie is altijd op zoek naar enthousiaste medewerkers! Vakantiewerk, weekendbanen en vaste functies, je vind ze op de vacaturepagina. Je kunt direct reageren!

Trainingen

CampKidz Recreatie zorgt er voor dat jij helemaal klaar bent voor het recreatiewerk! Middels intensieve trainingen die door CampKidz Recreatie worden verzorgd brengen wij jou op de hoogte van alle ins & outs van het recreatievak!

Direct Solliciteren

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Dan kun je middels onze online sollicitatie direct solliciteren naar de functie van je keuze! Klik hier om de procedure te starten.

 

onze medewerkers aan het woord...

Ik heb de afgelopen weken niets anders gedaan als lachen. Echt leuk die kinderen. Het meest trots ben ik wel op de shows. M. ******** (21 jaar)
Als recreatieteam is de reactie van de kinderen al leuk als beloning, vooral de dankbaarheid van de ouders. S. ******** (22 jaar)
Mijn naam is C. ******** en ben voor aankomend seizoen teamleider. Een goede stap na recreatiemedewerker.

 

 

Uit privacyoverwegingen en de wet op de privacy hebben wij helaas de achternamen moet maskeren. Excuses voor het ongemak.