Trainingen

Trainingsweekend!

 

CampKidz Recreatie organiseert meerdere malen per jaar een trainings- en selectieweekend. Tijdens deze weekenden kijken wie geschikt is voor het recreatievak. Daarnaast volgen meerdere workshops op het gebied van organisatie, sport- en spelactiviteiten, show, theater en nog veel meer...

Tijdens deze weekenden krijg jij een indruk wat werken bij CampKidz Recreatie inhoud. Ook merk je direct wat er van jou verwacht wordt en geven wij onze "standaard" inhoud.

Na deze weekenden volgen meerdere intensieve workshops om jou helemaal klaar te stomen en alle fijne kneepjes van het recreatievak bij te brengen.

Workshops!

Zoals eerder vermeld gaan wij na selectie en basistraining verder met meerdere intensieve workshops. Tijdens deze workshops brengen wij jou alle kennis, tips & tricks bij. We streven er dan ook na iedereen op een individuele manier te benaderen, iedereen is immers anders.

Ook proberen wij tijdens de workshops van alle individuen een goedlopende machine te maken, hiermee doelen we op het teambuilden.

 

Traineeship!

Zien wij na de workshops dat jij net even dat extra zetje nodig hebt? Dan bieden wij in de meeste gevallen een traineeship aan van enkele dagen.

Je gaat dat samen met een ervaren team een aantal dagen op stap en draai je mee als volwaardig teamlid.

Zo durf je wellicht net dat ene extra stapje te zetten waar je eerder bang voor was.

Kortom, als jij het in je hebt, dan zullen wij er alles aan doen om eruit te halen wat er in zit.