Onze Teams!

Professioneel!

Onze professionele teams gaan enthousiast voor u aan de slag. Gedreven en vol enthousiasme bezorgen zij uw (kleine) gasten een onvergetelijke vakantie. Bovendien is iedere medewerker actief binnen de recreatiebranche en hebben daarnaast meerdere intensieve trainingen binnen CampKidz Recreatie gevolgd. Zo weten wij welke standaard er dient te worden gehandhaafd en weet u wat u mag en kan verwachten.

Flexibel!

Onze teams zijn zéér flexibel ingesteld! Indien een activiteit, om welke reden dan ook, niet in de geplande vorm kan plaatsvinden wordt er direct geschakeld naar een vervangende activiteit! Bovendien zijn onze medewerkers (in overleg) flexibel inzetbaar binnen uw onderneming.

Kwaliteit boven kwantiteit!

Kwaliteit boven kwantiteit! Gedrevenheid en enthousiasme in combinatie met professionaliteit gaat boven het aantal teamleden. Samen met u kijken wij naar het best passend aantal teamleden voor uw park. Door te kijken naar uw wensen en bezetting stemmen wij het perfecte aantal teamleden met u af. Is het onverwacht druk geworden? Geen probleem! Versterking voor het recreatieteam is onderweg!

Persoonlijke benadering!

Wij van CampKidz Recreatie kiezen voor een persoonlijke benadering, er gaat niets boven persoonlijk contact met iemand die inzicht heeft in u, uw onderneming en de wensen van uw gasten. Zo heeft u ten aller tijden één vaste contactpersoon welke u kan informeren over de stand van zaken en u zo altijd een passende oplossing kan aanbieden in iedere situatie.

Samenstelling!

U als ondernemer heeft volledige inspraak in de samenstelling van onze recreatieteams. Wij houden daarom rekening met uw eventuele wensen aangaande de samenstelling van onze teams. U als ondernemer weet immers als geen ander wat uw (kleine) gasten wensen.