GRATIS Proefdag

Maak kennis met CampKidz Recreatie

Als ondernemer wenst u graag te weten wat u in huis haalt. CampKidz Recreatie is het daar absoluut mee eens. Daarom bieden wij een unieke optie om een van onze teams een dag op "proef" te nemen.

Volledig dagprogramma

Tijdens onze proefdagen draaien onze teams een volledig dagprogramma en zullen de gehele dag op uw park aanwezig zijn. Knutselen, sport, spel en entertainment en niet te vergeten Bennie Big zullen deze dag invullen.

Eerste indrukken...

Wij van CampKidz Recreatie weten als geen ander dat de eerste indruk vaak doorslaggevend kan zijn. Door onze teams en mogelijkheden tijdens deze dag aan uw gasten te presenteren, krijgt u direct inzicht in de meningen en enthousiasme onder uw gasten.

de proefdag bevat onder andere...

Ons goed gevulde dagprogramma start altijd met een goede warming up. Hierna nemen onze teams uw (kleine) gasten mee voor een creatief onderonsje. In de middag maken we tijd voor enkele spannende en leuke spellen.
Na een intensieve dag te hebben beleeft presenteren zich twee toch wel iets eigenaardige personen tijdens het DoeMaarLekkerMeeLeefTheater. Wat hebben onze typetjes vandaag weer beleeft? Uw kleine gasten worden meegesleurd in de belevenissen van onze typetjes!
Oink, Oink, Oink, wie hebben wij daar? Is dat niet... Ja, Bennie Big zal tijdens deze proefdag zijn opwachting maken. Tijdens de parade is er tijd genoeg om met Bennie op de foto te gaan!