Onze Doelgroepen!

Campings & Recreatieparken!

Als belangrijkste doelgroep heeft CampKidz Recreatie uiteraard alle campings en recreatieparken in de Benelux. Het overgrote deel van ons klantenbestand bestaat uit campings en vakantieparken binnen de Benelux. Met onze flexibiliteit en intensieve maatwerk kunnen wij u als ondernemer dan ook zeer goed ontlasten van het recreatieprogramma!

Bungalowparken & Resorts!

Bungalowparken en resorts vragen soms om een iets andere aanpak dan campings en recreatieparken. Omdat deze doelgroep vaak een ander type gast aantrekt weten wij precies hoe wij een recreatieprogramma op een bungalowpark of resort moeten aanpakken en hoe onze recreatiemedewerkers zich moeten opstellen!

Boerderij- en minicamping!

Heeft u een boerderij of minicamping? Denkt u dat een recreatieteam financieel niet haalbaar is voor uw camping? Bij CampKidz Recreatie wordt ten aller tijden maatwerk geleverd. Daarom kan er ook naar uw wensen worden gekeken en een arrangement op maat worden samengesteld. Zo hoeft recreatiewerk niet duur te zijn en kunt u uw gasten net dat ene beetje extra bieden!

 

Evenementenorganisaties!

Bent u een evenementenorganisator en op zoek naar leuke entertainmentacts of shows voor uw evenement, markt etc.? Dan bent u bij CampKidz Recreatie aan het goede adres. Met diverse acts en shows, waaronder in 2014 de nieuwe Joep! Op vakantie-show, kunnen wij uw evenement naar een ander niveau brengen. Acts en shows zijn er in diverse vormen en uiteraard voor iedere doelgroep. Neemt u vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden voor uw evenement.

Particulier!

Als particulier denkt u niet snel aan een recreatiemedewerker voor uw evenement. Maar CampKidz Recreatie bied meer dan recreatieteams. Voor u als particulier bieden wij dezelfde mogelijkheden met dezelfde kwaliteit. Diverse workshops, kinderfeestjes, acts en shows om uw gelegenheid naar een bijzonder niveau te brengen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.